Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Als je aan je huisarts vraagt ‘hoe word ik gezonder’ is het antwoord vaak ‘meer bewegen’. Toch heeft ‘meer bewegen’ voor veel mensen geen duurzame gezondheid opgeleverd. 

Is ook niet zo raar. Trainingsmethoden en trainingsresultaten worden nooit direct gekoppeld aan duurzame gezondheid binnen de huidige fitnessindustrie. Resultaten worden alleen uitgedrukt in ‘vet’ of ‘spieren’. Kennis en ervaring bij de meeste trainers ontbreekt of blijft te algemeen. 

Binnen The Strength Formula hanteren wij een duidelijk kader rondom ‘fit’ en ‘duurzaam gezond’ en kunnen dit continue meten en monitoren. Zo weten we altijd of iemand hard genoeg, niet hard genoeg of te hard aan het trainen is. 

Deze cursus is een verzameling van 3 webinars die ik gaf aan de Small Group deelnemers tijdens de maanden maart/april 2020. Tijdens deze periode was de training noodgedwongen online voor deze groep en hebben we van de gelegenheid gebruikt gemaakt om online de formule die wij hanteren eens wat dieper uit te spitten met elkaar.

Deel 1 staat inmiddels online. De anderen delen komen er zo snel mogelijk bij. Mocht je naar aanleiding van de webinar nog vragen hebben, dan kun je me altijd bereiken via rico@thestrengthformula.eu .