Eindelijk van lage rugpijn af?

Je gelooft het niet, maar je voelt het meteen..

 

 

Zelfs als je er al jaren last van hebt!

Ontdek of ook jij weer pijnvrij door het leven kan. Ook al heb je gehoord dat je ‘er maar mee moet leren leven.’ 

Weet je het nog?

“Er was een tijd dat je niet na hoefde te denken over iedere beweging”

Dat je gewoon ‘normaal’ kon opstaan van de bank, of uit je auto. Dat je je sokken eenvoudig aan kon trekken, of de trap op kon lopen zonder pijn.. Laat staan je eigen boodschappen tillen of lekker met de hond lopen zonder steeds op te hoeven letten om niet weer door je rug te gaan.

 

Waarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd?

Ongeacht waar je bent geweest, een fysiotherapeut, osteopaat of chiropractor, ongetwijfeld heeft het even geholpen, maar nooit voor lang. Dat komt omdat niemand naar de oorsprong van je klachten heeft gekeken, maar vooral:

  • de spieren weer even losgemaakt;
  • de ruggegraat weer even rechtgezet;
  • met jou gesproken over jouw ‘beleving’ van de pijn;
  • je anders leren bewegen zodat je geen pijnscheuten veroorzaakt.

Maar steeds weer kwam het terug en kreeg je het gevoel weer ‘terug bij af‘ te zijn.

Maar pijn ontstaat nooit zomaar!

Hoewel het lijkt alsof je lichaam 1 geheel is, hangt het eigenlijk aan elkaar van spieren en pezen. Mensen zijn wat dat betreft net trekpoppetjes aan de binnenkant!. Sommige touwtjes staan echter te los, anderen te strak en dus trekt jouw lichaam continue scheef of beweegt met de verkeerde spieren.

Dat veroorzaakt altijd pijn. Je kunt de pijnlijke spier los laten maken, of de ruggegraat weer even recht laten zetten, maar vroeg of laat schiet je lichaam weer terug in zijn ‘scheve stand’ en komt de pijn weer terug

 

Wat helpt dan wél?

Daarom moet je op zoek naar de oorsprong van je pijn en ervoor zorgen dat je lichaam weer in zijn oorspronkelijke en gezonde houding terecht komt.

Zodat je ook weer:

 •  pijnvrij kunt bewegen,
 • moeiteloos van de bank op kan staan
 • probleemloos je sokken weer aan kan trekken,
 • lange stukken met de hond kan lopen
 • of de trap weer met 2 treden tegelijk op kan (als je wil he).

Gewoon doen waar je zin in hebt, zonder steeds bang te zijn weer door je rug te gaan!

 

Wij gaan met jou terug naar de oorzaak van je pijn!

Door spier- en mobiliteitstesten zoeken we naar de oorsprong van jouw rugpijn en pakken het probleem altijd meteen bij de bron aan.

Het mooie van alles? Je ontdekt meteen of deze methode ook voor jou werkt en of ook jij eindelijk van je rugpijn af kan. Je zult al direct verlichting voelen en meteen anders kunnen bewegen, zelfs al loop je al jaren met rugpijn.

 

Na drie maanden personal training en voedingsbegeleiding kan ik zeggen dat ik al echt resultaat boek; ik word sterker en fitter, m’n vetpercentage en bloeddruk zijn gedaald.

Ik ben in korte tijd echt fan geworden van pure krachttraining. Lange tijd vond ik het fijn om mezelf af te matten. 

Maar van (zwaar) trainen mét resultaat, met focus en zonder druk, daar word ik nóg blijer van.

Renee

Voor mij is het meer dan personal training alleen. De trainingen zijn altijd op mij persoonlijk afgestemd en worden ter plekke aangepast als mijn lichaam er die dag om vraagt. Dat ik er in mijn dagelijks leven beter door ben gaan presteren is voor mij echt de kers op de taart.

Dit vind ik echt next level coaching die ik iedereen kan aanbevelen. Maatwerk, aandacht en altijd een luisterend oor met een oplossing als dat nodig is. 

Amber

Na een hernia- en knieoperatie is het voor mij ontzettend belangrijk om in vorm te zijn en te blijven om mijn hobby’s hardlopen en outdoor survival te kunnen blijven doen.

Maar als je een hernia hebt gehad zie je alle oefeningen al gauw als gevaar voor nieuwe blessures.

Inmiddels kan ik weer meer als mijn eigen lichaamsgewicht deadliften en kan ik probleemloos bergop hiken met rugzak en uitrusting! Dat is zo’n heerlijk gevoel iedere keer weer.

Hans

Veel gestelde vragen

Tussen hoeveel anderen train ik met mijn trainer?

We beschikken over een prive locatie en geven alleen les aan onze eigen klanten. Zo kunnen we een rustige en veilige omgeving voor iedereen creeren.

Hebben jullie ook Small Groups?

Jazeker. Maar zelfs in onze small groups draaien we maatwerk per individu! Niemand heeft dezelfde doelen en/of mogelijkheden dus je deelt alleen de coach die aanwezig is, niet het programma.

Kan ik na een tijdje overstappen van Personal Training naar Small Groups?

Ja! Daar zijn ze voor gemaakt. Om na een intensieve periode eventueel over te stappen op een ander model dat je langduriger kunt volhouden als je dat wil. Het is een populaire optie bij onze klanten.

Hebben jullie ervaring met trainen met chronische aandoeningen?

Klanten die bij ons trainen kwamen binnen met o.a. chronische stress, chronische pijn, burn out, overgewicht, depressie, hoge bloeddruk, crohn/colitis, gedeeltelijke dwarslaesie, fibromyalgie,  gebrek aan energie, slaapproblemen, diabetes-2 of simpelweg omdat ze hun kracht of conditie wilden verbeteren..

Ik heb een blessure. Kan ik dan toch trainen?

Het is een beetje afhankelijk van je blesure en je doel, maar jazeker! Dat is zelfs onze specialiteit.

Meld je vandaag nog aan!

Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake!

Personal Training is er al vanaf € 35 per half uur! (inclusief voedingadvies)

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98