+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Eindelijk van je lage rugpijn af!

Je gelooft het niet. Maar je voelt het metéén!

Zelfs als je er al jaren last van hebt! Ontdek of ook jij weer pijnvrij door het leven kan. Ook al heb je gehoord dat je ‘er maar mee moet leren leven.’ 

Er was een tijd dat je niet na hoefde te denken over iedere beweging.

 

Dat je gewoon ‘normaal’ kon opstaan van de bank, of uit je auto;

Dat je je sokken eenvoudig aan kon trekken;

De trap op kon lopen zonder pijn;

Je eigen boodschappen kon tillen;

Lekker lang met de hond kon wandelen…

zonder steeds op te hoeven letten om niet weer door je rug te gaan.

Natuurlijk heb je al van alles geprobeerd.

Ongeacht waar je bent geweest, een fysiotherapeut, osteopaat of chiropractor, ongetwijfeld heeft het even geholpen, maar nooit voor lang. Dat komt omdat niemand naar de oorsprong van je klachten heeft gekeken, maar vooral:

  • de spieren weer even losgemaakt;
  • de ruggengraat weer even rechtgezet;
  • met jou gesproken over jouw beleving van de pijn;
  • je anders leren optillen zodat je geen pijnscheuten veroorzaakt.

Maar steeds weer kwam het terug en kreeg je het gevoel weer ‘terug bij af‘ te zijn.Maar pijn ontstaat nooit zomaar!

Hoewel het lijkt alsof je lichaam 1 geheel is, hangt het eigenlijk aan elkaar van spieren en pezen

Die horen je onbelemmerd te laten bewegen en te zorgen voor een goede houding. Maar door te weinig beweging of juist overbelasting, of te vaak in een slechte houding zitten of staan, gaan sommigen te strak en anderen te los zitten en trekt je lichaam ‘scheef’ en ontstaan beknellingen..

Dat veroorzaakt altijd pijn. Je kunt die ene pijnlijke spier los laten maken, of de wervels weer even recht laten zetten, maar vroeg of laat schiet je lichaam weer terug in zijn scheve houding als je alleen maar naar de pijnlijke plek kijkt, en komt de pijn altijd weer terug

 Maar wat helpt dan wél?

Daarom moet je op zoek naar de oorsprong van je pijn en je lichaam als een grote keten van bewegende delen te bekijken.  als 1 geheel bekijken en niet alleen naar de plek die pijn doet. Testen welke spieren hun werk niet goed meer doen of zelfs vastzitten en ervoor zorgen dat je lichaam weer in zijn oorspronkelijke en gezonde houding terecht komt. 

De ‘scheve stand’ moet gecorrigeerd worden om de pijn niet alleen te verhelpenverlichten, maar vooral weg te laten blijven.

Zodat ook jij:

  •  pijnvrij door het leven kan gaan, 
  • moeiteloos op kan staan 
  • probleemloos je sokken weer aan kan trekken, 
  • lange stukken met de hond kan lopen 
  • of de trap weer met 2 treden tegelijk op kan (als je wil he). 

Gewoon weer doen waar je zin in hebt, zonder steeds bang te hoeven zijn steeds  door je rug te gaan!

Wij gaan met jou via de symptomen terug naar de oorzaak van je pijn!

Tijdens onze gratis pijncheck gaan we aan de hand van de symptomen terug naar de bron van de pijn door een combinatie van spier- en mobiliteitstesten. 

We helpen de juiste  spieren hun functie weer uit te oefenen, zodat de pijn verdwijnt niet meer hoeft te ontstaan. We brengen jouw houding in kaart en pakken het probleem direct al aan, zodat er ter plekke al verschil merkbaar is!

Zo ontdek jij direct of deze methode ook voor jou werkt en of ook jij eindelijk van je rugpijn af kan. Je zult meteen verlichting voelen en anders kunnen bewegen, zelfs al loop je al jaren met rugpijn.

Wees er snel bij. De plaatsen voor de gratis pijncheck zijn beperkt! The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98