Wil je ook graag fit en energiek door de dag heen en niet instorten zodra je even gaat zitten?

Laat stress en gezondheidsklachten je niet langer beperken om een actief en vitaal leven te leiden.

Lekker ravotten met de kids totdat zij erbij neervallen en niet jij?

Of toch liever na een paar minuten met rugpijn en buiten adem de bank weer opzoeken? Wil jij een actief leven kunnen leiden en gezond ouder worden? Als jij er klaar voor bent, zijn wij er om jou te helpen. 

Wanneer je het tijd vindt om  te veranderen is het echter best moeilijk om te weten wat je moet doen of waar je goed aan doet.

Op basis van een vijftal meetbare gezondheidsindicatoren kunnen wij je gericht helpen jouw doelen te halen en je leren hoe je deze daarna zelf kunt onderhouden. Een leven lang fit, energiek en gezond!

Met ons samen je leven weer terugpakken?

No equipment? No problem! Ons ultieme 30 dagen no-gym programma is nu online beschikbaar!

Er komt een dag dat je beseft dat het anders moet.

Chronische stress en zittend werk slopen je lichaam en gezondheid harder dan je denkt.

‘Meer bewegen’ is daarom al jaren het motto. Maar het zet nog geen zoden aan de dijk. Het aantal sporters dat leidt aan chronische stress, overgewicht of hoge bloeddruk is nog steeds erg hoog.

Het is tijd voor een revolutie in fitness. Een nieuwe trend die ervoor zorgt dat jij niet alleen topfit, maar ook duurzaam gezond wordt. Zodat je energiek, vitaal en veerkrachtig alles aan kan wat het leven je voor de voeten werpt.

 

Wil je langer leven? Blijf bewegen!

Wil je langer leven? Blijf bewegen!

Jij wil het ook! Langer gezond leven en genieten van dingen. Iedereen praat over stoppen met roken en afvallen als belangrijkste gezondheidsdoelen. Maar wist je dat pijnvrij bewegen haast nog belangrijker is? En niet alleen om niet achter de geraniums te hoeven zitten...

Lees meer
De Magische Pil

De Magische Pil

Je wilt het graag. En je wil het NU!  In de snelle wereld van vandaag zijn mensen op zoek naar snelle oplossingen voor hun gezondheidsproblemen. Of het nu gaat om afvallen of pijn verlichten, veel individuen zijn op zoek naar magische pillen en snelle oplossingen die...

Lees meer

Na 2 weken trainen dacht ik al; waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! Ik voel me fantastisch en tot op de dag van vandaag blijf ik verbeteren! Het heeft me in een ander mens veranderd.  Nooit meer zo intens moe, zin in de dag en zoveel fitter!

Laurenza, SEH Verpleegkundige

Gratis health check?

 In 30 minuten meten we je spier- en vetpercentage, bloeddruk en hormoonbalans. Zo weet jij direct waar je zou moeten beginnen om weer een actief en gezond leven te leiden!

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98