+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Group Conditioning

De voordelen van een community, maar toch werken aan individuele doelen

“Lekker samen trainen op mijn eigen niveau”

Om resultaat te halen moet je consistent kunnen blijven, vol kunnen houden. Voor sommigen is dat makkelijker als ze samen kunnen sporten, maar kan het moeilijk zijn op eigen niveau te trainen. Ons unieke groepsconcept werkt met hartslagtrainingen en begint altijd met testen van waar je nu staat. Zo kun je altijd op je eigen niveau trainen en kun je blijvend vooruit blijven gaan.

Kom weer in de vorm van je leven

Ongeacht waar je voor traint, wij richten ons altijd op meetbare progressie en duurzame gezondheid. Zo haal je niet alleen je doelen, maar krijg je ook:

– meer energie

– betere nachtrust

– betere stemming of minder stemmingswisselingen

– beter concentratievermogen

– beter houding en minder pijn

– betere stressbestendigheid

Maatwerk én toch community?

Trainen met maximaal 9 personen

Je traint op onze locatie onder begeleiding van een professionele coach, in een ruimte van 185m2 met maximaal 9 mensen. Zo heb je gelegenheid om alles uit je training te halen.

Gepersonaliseerd programma

Binnen het gebalanceerde groepsprogramma wordt gewerkt met jouw persoonlijke hartslagniveau, zo investeer je altijd in je eigen doelen.

Biofeedback training

Jouw bloeddruk, hartslag en herstel zijn de leidraad in het programma. We zorgen ervoor dat je zo hard traint als je van kunt herstellen, zo kom je nooit stil te staan.

Lifestyle- en voedingsadvies

Doelen halen is makkelijker als je ook je leefstijl en voedingspatroon op orde brengt. Ze zijn de hoekstenen van zowel resultaat als duurzamze gezondheid. 

24/7 bereikbaar

Jouw coach is  24/7 voor jou bereikbaar voor vragen en support. Mailen, bellen of videochatten en doorgaans binnen een paar uur antwoord. Je staat er nooit alleen voor. Ook als je niet aan het trainen bent.

Resultaat gegarandeerd

Door testen, meten en persoonlijk maatwerk kunnen we altijd resultaat garanderen. En jouw voortgang houd je overzichtelijk bij in de gratis trainigsapp.

Ik zat in een trainingsdip en liep vast

Voordat ik begon zat ik in een trainingsdip en liep ik vast. Ik kampte met chronisch slaaptekort, voelde me heel onrustig en opgefokt. Ik zat niet goed in mijn vel. We spraken af om mijn hartritme variabiliteit (HRV) te meten en als… Lees meer “Ik zat in een trainingsdip en liep vast”

Amber

Ineens kon ik wel meer uit mijn trainingen halen

Ik trainde iedere ochtend en avond en zat soms wel aan de 4 uur per dag trainen, geen rust in de weekenden. Spinning, fitness, taekwondo, soms wel alles op dezelfde dag. Ik wilde heel veel (nog steeds wel) maar ik was mezelf… Lees meer “Ineens kon ik wel meer uit mijn trainingen halen”

Daisy

Wil je een ommezwaai dan is dit dé plek!

Tien jaar geleden ben ik gestopt met roken door te gaan sporten. Tot op heden geen sigaret meer aangeraakt. De combinatie sporten, gezonder leven en de tabak uit mijn bestaan te halen heeft een hoop opgeleverd Door het thuiswerken was er een… Lees meer “Wil je een ommezwaai dan is dit dé plek!”

Robin

Ik haal meer resultaat met minder trainen!

Voordat ik bij The Strength Formula trainde, deed ik aan crossfit. Zeker zo’n vier keer per week. Hoewel ik zeker nog met plezier trainde, haalde ik er steeds minder voldoening uit. Waar ik me een tijd lang door het vele sporten sterk en… Lees meer “Ik haal meer resultaat met minder trainen!”

Renee

Ben je er klaar voor?

Group Conditioning is er al vanaf € 49,95,- per maand