+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Group Conditioning

De voordelen van een community, maar toch werken aan individuele doelen

“Lekker samen trainen op mijn eigen niveau”

Om resultaat te halen moet je consistent kunnen blijven, vol kunnen houden. Voor sommigen is dat makkelijker als ze samen kunnen sporten, maar kan het moeilijk zijn op eigen niveau te trainen. Ons unieke groepsconcept werkt met hartslagtrainingen en begint altijd met testen van waar je nu staat. Zo kun je altijd op je eigen niveau trainen en kun je blijvend vooruit blijven gaan.

Kom weer in de vorm van je leven

Ongeacht waar je voor traint, wij richten ons altijd op meetbare progressie en duurzame gezondheid. Zo haal je niet alleen je doelen, maar krijg je ook:

– meer energie

– betere nachtrust

– betere stemming of minder stemmingswisselingen

– beter concentratievermogen

– beter houding en minder pijn

– betere stressbestendigheid

Maatwerk én toch community?

Trainen met maximaal 9 personen

Je traint op onze locatie onder begeleiding van een professionele coach, in een ruimte van 185m2 met maximaal 9 mensen. Zo heb je gelegenheid om alles uit je training te halen.

Gepersonaliseerd programma

Binnen het gebalanceerde groepsprogramma wordt gewerkt met jouw persoonlijke hartslagniveau, zo investeer je altijd in je eigen doelen.

Biofeedback training

Jouw bloeddruk, hartslag en herstel zijn de leidraad in het programma. We zorgen ervoor dat je zo hard traint als je van kunt herstellen, zo kom je nooit stil te staan.

Lifestyle- en voedingsadvies

Doelen halen is makkelijker als je ook je leefstijl en voedingspatroon op orde brengt. Ze zijn de hoekstenen van zowel resultaat als duurzamze gezondheid. 

24/7 bereikbaar

Jouw coach is  24/7 voor jou bereikbaar voor vragen en support. Mailen, bellen of videochatten en doorgaans binnen een paar uur antwoord. Je staat er nooit alleen voor. Ook als je niet aan het trainen bent.

Resultaat gegarandeerd

Door testen, meten en persoonlijk maatwerk kunnen we altijd resultaat garanderen. En jouw voortgang houd je overzichtelijk bij in de gratis trainigsapp.

Toen heb ik de hele dag met een grijns rondgelopen…

Ik trainde eerst bij een Crossfit box, maar ik voelde steeds meer beperkingen en pijn in mijn heup. Ik had nog nooit eerder met een personal trainer gewerkt, dus ik wist niet goed wat te verwachten, maar was wel benieuwd hoe dat… Lees meer “Toen heb ik de hele dag met een grijns rondgelopen…”

Rik

Als je op zoek bent naar echte vitaliteit en gezondheid moet je hier zijn.

Mijn doel om te starten met trainen was om sterker, fitter en gezonder te worden. Mijn conditie was ontzettend slecht als resultaat van ziekte en stress. Ik wist niet zeker of de trainer de trainingen daar echt goed op aan zou kunnen passen.… Lees meer “Als je op zoek bent naar echte vitaliteit en gezondheid moet je hier zijn.”

Frouke

Fijn om te merken dat ik fitter en sterker wordt zonder uitgeput te raken zoals eerst

Tijdens de lockdown dit jaar gefrustreerd dat sporten niet meer kon, ben ik via een vriendin op de Corona aanbieding van The Strength formula gekomen. Hoofddoel was om een handvat te hebben om regelmatig verder te gaan sporten wat ik voor de… Lees meer “Fijn om te merken dat ik fitter en sterker wordt zonder uitgeput te raken zoals eerst”

Kim

Ik heb een gedeelte van mijn oude leven weer terug!

Ik heb een gedeeltelijke dwarlaesie en kan het onderste gedeelte van mijn benen niet goed voelen. Ik ben gaan trainnen om mijn aansturing van mijn zenuwen en aansturing van mijn spieren te verbeteren.  Omdat ik vroeger heel veel aan zware krachttraining heb gedaan… Lees meer “Ik heb een gedeelte van mijn oude leven weer terug!”

Elmer

Ben je er klaar voor?

Group Conditioning is er al vanaf € 49,95,- per maand