Group Conditioning

De voordelen van een community, maar toch werken aan individuele doelen

“Lekker samen trainen op mijn eigen niveau”

Om resultaat te halen moet je consistent kunnen blijven, vol kunnen houden. Voor sommigen is dat makkelijker als ze samen kunnen sporten, maar kan het moeilijk zijn op eigen niveau te trainen. Ons unieke groepsconcept werkt met hartslagtrainingen en begint altijd met testen van waar je nu staat. Zo kun je altijd op je eigen niveau trainen en kun je blijvend vooruit blijven gaan.

Kom weer in de vorm van je leven

Ongeacht waar je voor traint, wij richten ons altijd op meetbare progressie en duurzame gezondheid. Zo haal je niet alleen je doelen, maar krijg je ook:

– meer energie

– betere nachtrust

– betere stemming of minder stemmingswisselingen

– beter concentratievermogen

– beter houding en minder pijn

– betere stressbestendigheid

Maatwerk én toch community?

Trainen met maximaal 9 personen

Je traint op onze locatie onder begeleiding van een professionele coach, in een ruimte van 185m2 met maximaal 9 mensen. Zo heb je gelegenheid om alles uit je training te halen.

Gepersonaliseerd programma

Binnen het gebalanceerde groepsprogramma wordt gewerkt met jouw persoonlijke hartslagniveau, zo investeer je altijd in je eigen doelen.

Biofeedback training

Jouw bloeddruk, hartslag en herstel zijn de leidraad in het programma. We zorgen ervoor dat je zo hard traint als je van kunt herstellen, zo kom je nooit stil te staan.

Lifestyle- en voedingsadvies

Doelen halen is makkelijker als je ook je leefstijl en voedingspatroon op orde brengt. Ze zijn de hoekstenen van zowel resultaat als duurzamze gezondheid. 

24/7 bereikbaar

Jouw coach is  24/7 voor jou bereikbaar voor vragen en support. Mailen, bellen of videochatten en doorgaans binnen een paar uur antwoord. Je staat er nooit alleen voor. Ook als je niet aan het trainen bent.

Resultaat gegarandeerd

Door testen, meten en persoonlijk maatwerk kunnen we altijd resultaat garanderen. En jouw voortgang houd je overzichtelijk bij in de gratis trainigsapp.

Fijn om te merken dat ik fitter en sterker wordt zonder uitgeput te raken zoals eerst

Tijdens de lockdown dit jaar gefrustreerd dat sporten niet meer kon, ben ik via een vriendin op de Corona aanbieding van The Strength formula gekomen. Hoofddoel was om een handvat te hebben om regelmatig verder te gaan sporten wat ik voor de… Lees meer “Fijn om te merken dat ik fitter en sterker wordt zonder uitgeput te raken zoals eerst”

Kim

Het roer om!

Vanaf mijn 30e ben ik gaandeweg steeds zwaarder geworden en al verschillende dingen geprobeerd zonder succes .
Dat terwijl ik van nature altijd sportief gebouwd was en een goede basis conditie had. Beetje aan rommelen in de sportschool , het zoveelste… Lees meer “Het roer om!”

Alex

Ik wilde vooral weer meer energie hebben en zin in de dag

Al lange tijd voelde ik me intens moe, futloos en niet fit.
Een jong gezin en hierbij horende slaaptekorten en een onregelmatige baan met nachtdiensten… ik zorgde maar matig voor mezelf, de rest om me heen was belangrijker.
Twee keer… Lees meer “Ik wilde vooral weer meer energie hebben en zin in de dag”

Laurenza

Ik was verbaasd…ik kon dit dus!

Rico ken ik al heel lang, hij was altijd erg enthousiast over alles, vooral over hoe sporten en voeding mij zouden kunnen helpen. Hij weet waar hij over praat. Ik dacht altijd: “klinkt geweldig, maar hoe dan..?.” In september was ik 42,… Lees meer “Ik was verbaasd…ik kon dit dus!”

Irene

Ben je er klaar voor?

Group Conditioning is er al vanaf € 49,95,- per maand