Group Conditioning

De voordelen van een community, maar toch werken aan individuele doelen

“Lekker samen trainen op mijn eigen niveau”

Om resultaat te halen moet je consistent kunnen blijven, vol kunnen houden. Voor sommigen is dat makkelijker als ze samen kunnen sporten, maar kan het moeilijk zijn op eigen niveau te trainen. Ons unieke groepsconcept werkt met hartslagtrainingen en begint altijd met testen van waar je nu staat. Zo kun je altijd op je eigen niveau trainen en kun je blijvend vooruit blijven gaan.

Kom weer in de vorm van je leven

Ongeacht waar je voor traint, wij richten ons altijd op meetbare progressie en duurzame gezondheid. Zo haal je niet alleen je doelen, maar krijg je ook:

– meer energie

– betere nachtrust

– betere stemming of minder stemmingswisselingen

– beter concentratievermogen

– beter houding en minder pijn

– betere stressbestendigheid

Maatwerk én toch community?

Trainen met maximaal 9 personen

Je traint op onze locatie onder begeleiding van een professionele coach, in een ruimte van 185m2 met maximaal 9 mensen. Zo heb je gelegenheid om alles uit je training te halen.

Gepersonaliseerd programma

Binnen het gebalanceerde groepsprogramma wordt gewerkt met jouw persoonlijke hartslagniveau, zo investeer je altijd in je eigen doelen.

Biofeedback training

Jouw bloeddruk, hartslag en herstel zijn de leidraad in het programma. We zorgen ervoor dat je zo hard traint als je van kunt herstellen, zo kom je nooit stil te staan.

Lifestyle- en voedingsadvies

Doelen halen is makkelijker als je ook je leefstijl en voedingspatroon op orde brengt. Ze zijn de hoekstenen van zowel resultaat als duurzamze gezondheid. 

24/7 bereikbaar

Jouw coach is  24/7 voor jou bereikbaar voor vragen en support. Mailen, bellen of videochatten en doorgaans binnen een paar uur antwoord. Je staat er nooit alleen voor. Ook als je niet aan het trainen bent.

Resultaat gegarandeerd

Door testen, meten en persoonlijk maatwerk kunnen we altijd resultaat garanderen. En jouw voortgang houd je overzichtelijk bij in de gratis trainigsapp.

Ik had geen vertrouwen in mijn lijf meer

Na een hernia- en knieoperatie is het voor mij ontzettend belangrijk om in vorm te zijn en te blijven om mijn hobby’s hardlopen en outdoor survival te kunnen blijven doen. Maar als je een hernia hebt gehad en een slechte knie is… Lees meer “Ik had geen vertrouwen in mijn lijf meer”

Hans

Ik was verbaasd…ik kon dit dus!

Rico ken ik al heel lang, hij was altijd erg enthousiast over alles, vooral over hoe sporten en voeding mij zouden kunnen helpen. Hij weet waar hij over praat. Ik dacht altijd: “klinkt geweldig, maar hoe dan..?.” In september was ik 42,… Lees meer “Ik was verbaasd…ik kon dit dus!”

Irene

Ik voel me nu een stuk beter!

Met Rico kwam ik via Instagram in contact omdat we eenzelfde boodschap verkondigen met het actief gezond blijven, Rico vanuit zijn personal training perspectief en ik vanuit de fysiotherapeutische hoek. Ondertussen train ik alweer een jaartje of 15 variërend van bodybuilding, powerliften… Lees meer “Ik voel me nu een stuk beter!”

Chris Eijkenaar

Ik ben gewoon 20 minuten sneller die berg op gereden

Na jaren lang Handbal en Rugby gespeeld te hebben werd ik, door een volledig versleten heup, gedwongen te stoppen. Na een operatie en revalidatie restte mij als sporten nog zwemmen en fietsen. Zwemmen is niet aan mij besteed, dus werd het fietsen. … Lees meer “Ik ben gewoon 20 minuten sneller die berg op gereden”

Erwin

Ben je er klaar voor?

Group Conditioning is er al vanaf € 49,95,- per maand