+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Magnesium Therapie

Magnesium behandelingen voor spier- en gewrichtspijn

Spieronstpanning

Magnesium werkt als een natuurlijk spierontspannend middel en helpt spierspanning en krampen tegen te gaan.

Pijnbeheersing

Magnesium heeft pijnstillende eigenschappen, waardoor het spier- en gewrichtspijnen kan verlichten.

Minder ontstekingen

Magnesium heeft onstekingsremmende effecten, waardoor het ontstekingen in spieren en gewrichten kan verminderen.

Meer flexibiliteit

Door spieronstpanning te bevorderen, kan magnesiumtherapie helpen de flexibiliteit en bewegingsvrijheid van gewrichten te verbeteren. Ideaal voor blessurepreventie en revalidatie.

Haal meer uit je dag. Verminder pijn en ontsteking en verbeter beweging en flexibiliteit.

Transdermale therapie (via de huid)

Hoewel orale magnesiumsupplementen veel worden gebruikt, biedt transdermale behandeling een unieke en effectieve benadering van magnesiumtherapie voor spier- en gewrichtsproblemen.

  • Snellere opname: De huid is het grootste orgaan van het lichaam en een uitstekende route voor opname. Transdermale magnesiumbehandeling omzeilt het spijsverteringssysteem, waardoor magnesium efficiënter en sneller naar de doelgebieden wordt getransporteerd.
  • Direct op de pijnlijke plek: Met transdermale behandeling kan magnesium rechtstreeks op de aangetaste spieren en gewrichten worden aangebracht, waardoor gerichte verlichting precies daar wordt geboden waar het nodig is.
  • Zacht voor het spijsverteringssysteem: Sommige mensen kunnen maag- of darmklachte ervaren bij het innemen van orale magnesiumsupplementen. Transdermale behandeling vermijdt deze problemen.
  • Gemak en flexibiliteit: Transdermale magnesiumbehandelingen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals olie, gel en pakkingen. Deze producten zijn gemakkelijk aan te brengen, waardoor ze handig zijn voor dagelijks gebruik en flexibiliteit bieden bij het doseren.

Waarom magnesium therapie?

Spier- en gewrichtsproblemen kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor ons dagelijks leven, zoals ongemak, beperkte beweging en een verminderde levenskwaliteit. Hoewel er verschillende behandelingsmogelijkheden beschikbaar zijn, is er één behandeling die aandacht heeft gekregen vanwege de mogelijke voordelen: magnesiumtherapie. 

Magnesium, een essentieel mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam, speelt een cruciale rol bij het behouden van gezonde spieren en gewrichten.

Onze unieke aanpak

Teveel mensen zijn gewend te leven of te sporten met pijntjes, ongemakken of belemmeringen. En niet zelden hebben andere methoden alleen beetje verlicht, maar nooit echt geholpen. Of ze hebben je wel inzicht gegeven in WAT er is, maar niet HOE je er vanaf komt. Dat willen wij veranderen!

Om die reden combineren wij onze magnesium pakking altijd met muscle activation/release oefeningen om je zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen!

Wat klanten over ons zeggen

Het geheim achter mijn snelle voetbal comebacks van de afgelopen maanden! Zonder jullie had ik het seizoen niet af kunnen maken.

Rodney

Zaterdag voor het eerst in anderhalf jaar weer kunnen wielrennen zonder problemen met mijn knie en schouder. Heel erg bedankt!

Femke

Ik kon al jaren mijn arm niet optillen zonder pijn. Mijn klacht leek te complex. Maar nu kan ik mijn arm weer optillen en kan eindelijk weer tennissen.

Frouktje

Magnesium Therapie

The Strength Formula

Cairostraat 71 3047 BB

Rotterdam (Noordwest)

06 12 800 346

contact@thestrengthformula.eu