+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Online Personal Training 

Wil je ook fit en energiek door de dag heen en niet meer instorten zodra je even gaat zitten?

Specialist in fitness en gezondheid

Lekker ravotten met de kids totdat zij erbij neervallen en niet jij? Of zak je liever na een paar minuten buiten adem en met rugpijn weer op de bank?

Als je een vitaal leven wil leiden en gezond ouder wil worden, kunnen wij je helpen!

personal training rotterdam schiedam

Wanneer je het tijd vindt om  te veranderen is het echter best moeilijk om te weten wat je moet doen of waar je goed aan doet.

Om te kunnen bepalen waar jij moet beginnen meten en testen we jouw fitnessniveau en vijf gezondheidsindicatoren. Zo is resultaat altijd gegarandeerd.

No equipment? No problem! Ons ultieme 30 dagen no-gym programma is nu online beschikbaar!

Er komt een dag dat je beseft dat het anders moet.

Chronische stress en een zittend beroep slopen je lichaam en gezondheid harder dan je denkt!

‘Meer bewegen’ is daarom al jaren het devies. Maar het zet nog geen zoden aan de dijk. Het aantal sporters dat leidt aan chronische stress, overgewicht of hoge bloeddruk is nog steeds erg hoog.

Het is tijd voor een revolutie in fitness. Een nieuwe trend die ervoor zorgt dat jij niet alleen topfit, maar ook duurzaam gezond wordt. Zodat je energiek, vitaal en veerkrachtig alles aan kan wat het leven je voor de voeten werpt.

 

Onze complete fitness formule

Passie voor het leven

The Strength Formula is geboren uit een passie voor het leven en een zoektocht naar fit en gezond oud worden. De fitnessindustrie is nog steeds vooral gericht op cosmetische doelen zoals beach bodies en bodybyuilding. Wij willen daar verandering in brengen. Niet leven om te trainen, maar trainen om langer gezond te leven!

Ieder mens is uniek

Uniek zijn we allemaal, daarom werken standaard programma’s maar voor heel even. Ieder heeft zijn eigen pad naar fitness, vitaliteit en gezondheid. Jouw programma moet passen bij waar jij nu staat en wat jij nodig hebt. Maatwerk is het nieuwe normaal.

Meten is weten

We  meten en testen jouw persoonlijke fitnessniveau en vijf gezondheidsindicatoren. Die vormen de leidraad door jouw fitnessprogramma. Zo doe je precies wat jij nodig hebt en kunnen we altijd objectief beoordelen of het programma werkt. Aantoonbaar trainen voor meer vitaliteit en gezondheid was nog nooit zo bereikbaar.

Biofeedback specialist

Jouw hart klopt zoals het alleen voor jou kan kloppen en het kan je precies vertellen hoe fit je bent.  Zo train je nooit te zacht of te hard, maar altijd gebaseerd op jouw persoonlijke niveau en kun je precies zien wat jij aan kan. Resultaat gegarandeerd.

Na 2 weken trainen dacht ik al; waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! Ik voel me fantastisch en tot op de dag van vandaag blijf ik verbeteren! Het heeft me in een ander mens veranderd.  Nooit meer zo intens moe, zin in de dag en zoveel fitter!

Laurenza, SEH Verpleegkundige

Gratis health check?

Tijd om langs te komen op locatie?

In 30 minuten meten we je spier- en vetpercentage, bloeddruk en hormoonbalans. Zo weet jij direct waar je zou moeten beginnen om weer een actief en gezond leven te leiden!

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98