+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Online Personal Training

Zelf trainen, in je eigen sportschool of omgeving, met jouw personal trainer op zak. Waar en wanneer je maar wil.

Persoonlijk maatwerk

Als je zeker wil zijn van resultaat!

Je hebt het alleen geprobeerd. In de sportschool of misschien gewoon met losse workouts of challenges. Maar steeds kwam de klad erin of liep je vast. Als je er klaar voor bent om gericht te werken aan een fitter, vitaler en gezonder leven, dan is dit je kans. Met een persoonlijk maatwerk schema blijft jouw vooruitgang gegarandeerd. Het enige wat je hoeft te doen is het programma te volgen en je gegevens bij te houden. Waar je ook bent of kan trainen.

Alle informatie op 1 plek

Meten is weten

Of het nu gaat om noteren hoeveel herhalingen je deze training kon, of tussendoor even snel kijken naar wat je vorige keer getraind hebt, je hebt alles onder controle in dezelfde app. Van periodieke testen tot dagelijlkse metingen, je kunt alles vastleggen en bekijken als grafiek. Zo zie je altijd in 1 oogsopslag hoe je ervoor staat.

“Ineens kon ik wel meer uit mijn trainingen halen”

Ik trainde iedere ochtend en iedere avond en zat soms wel aan de 4 uur per dag trainen. Ik wilde heel veel, maar was mezelf aan het afmatten. Ik heb uiteindelijke mijn twijfels overboord gegooid en ben er helemaal voor gegaan. Ik merkte al direct dat ik meer uitgerust werd en daardoor kon ik meer uit mijn trainingen halen dan voorheen. – Daisy

“Ik had geen vertrouwen meer in mijn eigen lijf”

Na een hernia- en knieoperatie is het voor mij ontzettend belangrijk om in vorm te zijn voor mijn hobby’s hardlopen en outdoor survival. Ik had geen vertrouwen meer in mijn lichaam. 

Inmiddels kan ik meer als mijn eigen gewicht weer deadliften en kan ik probleemloos bergop hiken met een rugzak en uitrusting! – Hans

features

Jouw complete fitness formule binnen handbereik

Train waar je ook bent

In je eigen sportschool, thuis of lekker buiten. Onze app neem je overal mee naar toe en laat je overal trainen waar je wil.

Trainingsprogramma op maat

We bepalen vooraf waar je nu staat en welke mogelijkheden je hebt. Met individueel maatwerk haal je altijd meer uit je training. Zo voel je je niet alleen sneller fit, maar werk je ook aan duurzame gezondheid.

Biofeedback training

Jouw herstel is de leidraad in het programma. We zorgen ervoor dat je zo hard traint als je aan kan, zo kom je nooit stil te staan. 

Voedingsprotocol

Een voedingsprotocol maakt standaard deel uit van onze programma’s. Geen weegschaal thuis? Geen probleem, we weten genoeg manieren om je voortgang te meten en alle resultaten kun je kwijt in de app.

24/7 Contact

Vragen kun je 24/7 stellen via whatsapp. Je krijgt doorgaans binnen enkele uren antwoord van jouw persoonlijke coach. Eens per maand houden we een evaluatie via een video call.

Al je records in 1 app

Of het nu gaat om gezondheidsindactoren, sportprestaties of andere gegevens die je bij kunt houden om je voortgang te zien, je hebt alles bij de hand met een druk op de knop.

Begin vandaag nog!

Online Personal Training is er al v.a. € 89,95 per maand.