+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Over Ons

De complete formule voor duurzame gezondheid

Ontdek weer de kracht van je eigen lichaam!

Fitness is meer dan vet en spieren

In het verleden richtten personal trainers zich alleen op het helpen van klanten om gewicht te verliezen en spieren op te bouwen, maar de laatste jaren willen klanten meer.

Chronische pijn is een steeds groter probleem

De meeste mensen worden gehinderd door pijn en/of overgewicht. Ze willen bovendien een coach die een allesomvattende benadering van gezondheid, pijnvrij bewegen en meer mentaal welzijn kan bieden.

Onze unieke methode

Onze aanpak is een unieke mix van persoonlijke training en oefen(bewegings) therapie, waar we corrigerende oefeningen en individuele programmering gebruiken zodat we klanten niet alleen bij (chronische) pijn kunnen helpen, maar óók hun doelen kunnen laten halen.

Eindelijk blijvende resultaten

Het is een baanbrekende methode voor degenen die last hebben hebben van chronische pijn of blessures. Het elimineert de wanhoop van eindeloze frustratie door uitblijven van resultaat en biedt een oplossing die blijvende verbetering oplevert.

Voorkomen is beter dan genezen

Bovendien – in tegenstelling tot traditionele trainingsmethoden en therapieen – richten wij ons ook op het voorkomen van toekomstige blessures/pijn en het verbeteren van de gezondheid zodat we jouw kwaliteit van leven structureel kunnen verhogen.

Ieder mens is uniek. Ieder programma dus ook!

Onze coaches doen een zorgvuldig assessement van mobiliteit, beweging en spierbalans alvorens we maatwerk programma opstellen van wat jouw pijn verbetert, nieuwe blessures voorkomt en je ook nog eens helpt gezonder en veerkrachtiger meer uit je leven te halen!

Ik kreeg na een behandeling in het ziekenhuis aan mijn schouder steeds meer pijn en beperking in mijn beweging. Ik golf en ski graag, bovendien sliep ik slecht door de pijn.

Bijj TSF kwam men erachter dat mijn schouderbladen te ver uit elkaar stonden waardoor mijn schouder teveel naar voren werd ‘gedrukt’ en het gewricht pijn deed.Hiervoor kreeg ik gerichte oefeningen die ik minimaal 2 x per dag moest doen( gelukkig waren de oefeningen heel simpel!).

Het kon wel 4 tot 8 weken duren voordat ik iets ging merken zei men. Echter na 2 a 3 weken begon ik al te merken dat de pijn minder werd. Nu zijn we tijdje verder en heb ik totaal geen last meer en ben ik heel tevreden over de aanpak. 

Leo

De aanpak die ze kiezen is erg persoonlijk en professioneel. Je krijgt echt een voor jou op maat gemaakt programma. 

Hoewel ik al lang sport kreeg ik allerlei oefeningen die ik nog helemaal niet kende. Ik kreeg speciale oefeningen en ik merk al na enkele weken verschil. 

Daarnaast tennis ik ook graag maar kreeg altijd snel last van lage rugpijn. Dit heb ik de laatste tijd niet meer gehad. Ik voel me hierdoor veel sterker. Ik wilde ook afvallen en mij fitter voelen. Op beide vlakken merk ik al veel progressie.

Wietske

Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik rond week 20 zo’n last van mijn stuitje dat ik niet meer op een stoel aan de eettafel kon zitten.

Ik besprak daar toen dus mijn klachten en mijn programma werd volledig aangepast op mijn bekkeninstabiliteit/zwangerschap. Naast de training kreeg ik oefeningen mee voor thuis. Simpele oefeningen die je zelfs tijdens een vermoeiende zwangerschap toch kunt uitvoeren. In combinatie met de training merkte ik  binnen 2 weken geen pijn meer!

Tijdens mijn laatste bezoek aan de bekkenfysio vertelde ze dat ze voelde dat ik sterker was geworden tijdens de zwangerschap. Los van de zwangerschapskwalen voel ik me met 32 weken fit en sterk in mijn bekken.

Eef

Meer weten?

Als je eens rustig je klachten en doelen wil bespreken met ons om te ontdekken of onze methode wat voor je kan betekenen, ben je altijd van harte welkom. Bellen kan altijd, maar we maken altijd tijd voor een gesprek.

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98