+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Maatwerk en persoonlijke aandacht garanderen resultaat!

Je weet dat het nu echt anders moet!

Maar waar begin je dan? Onze unieke formule werkt op basis van een aantal meetbare houding-, functie en beweegtesten. Zo kunnen we je precies vertellen wat jij nodig hebt om je doelen te halen.

Heeft tot nu toe niets geholpen?

“Nu lukte het wel”

Om resultaat te halen moet je bewegen zoals jouw lichaam nodig heeft. Snel minder pijn voelen en vrijer kunnen bewegen. Voelbaar resultaat motiveert.

Het helpt je de obstakels te overwinnen die je tegenkomt en zorgt ervoor dat je vertrouwen in jezelf blijft houden.

Kom weer in de kracht van je leven

Ongeacht waar je last van hebt, wij richten ons altijd op meetbare progressie en duurzame gezondheid.

Zo kun je niet alleen pijnvrij gaan bewegen, maar krijg je ook:

– meer energie

– betere stemming of minder stemmingswisselingen

– beter concentratievermogen

– betere houding

– betere stressbestendigheid

Wat je kunt verwachten van ons:

Op maat gemaakt voor jou

Het programma is op jouw niveau, jouw lichaam en jouw beperkingen afgestemd. We beginnen altijd met testen om te zien waar je nu staat en wat je aan kan.

Lifestyle- en voedingsadvies

Doelen halen is makkelijker als je ook je leefstijl en voedingspatroon op orde brengt. Ze zijn de hoekstenen van zowel resultaat als duurzamze gezondheid. Niet zelden wordt pijn veroorzaakt door stress of verkeerde voeding.

24/7 bereikbaar

Jouw coach is  24/7 voor jou bereikbaar voor vragen en support. Mailen, bellen of videochatten en doorgaans binnen een paar uur antwoord. Je staat er nooit alleen voor. Ook als je niet aan het trainen bent.

Resultaat gegarandeerd

Door periodieke testen, metingen en persoonlijke evaluaties kunnen we altijd resultaat garanderen. En de voortgang voel je bovenal zelf! Minder pijn, vrijer bewegen, meer prestaties.

Begeleiden op afstand

Ben je even op vakantie? Dan zorgen we altijd voor een maatwerk oefeningen je overal kunt trainen. Zo blijf je altijd werken aan je lichaam.

Altijd je eigen vaste coach

Persoonlijke begeleiding draait om vertrouwen. Dat werkt het beste met een eigen vaste coach. Die kent je op enig moment door en door en weet precies wanneer je een extra zetje nodig hebt of hoe jouw lichaam reageert.

Na drie maanden persoonlijke begeleiding kan ik zeggen dat ik al echt resultaat boek; ik heb geen last meer van mijn knie en wordt ook nog sterker en fitter ook!

Ik ben in korte tijd echt fan geworden. Lange tijd vond ik het fijn om mezelf af te matten. 

Maar van trainen mét minder pijn, meer gericht op mijn lijf kan ik met meer focus en zonder druk beter worden, daar word ik nóg blijer van.

Renee

Voor mij is het meer dan persoonlijke begeleiding bij bewegen alleen. De sessies zijn altijd op mij persoonlijk afgestemd en worden ter plekke aangepast als mijn lichaam er die dag om vraagt. Dat ik er in mijn dagelijks leven beter door ben gaan presteren is voor mij echt de kers op de taart.

Dit vind ik echt next level begeleiding die ik iedereen kan aanbevelen. Maatwerk, aandacht en altijd een luisterend oor met een oplossing als dat nodig is. 

Amber

Na een hernia- en knieoperatie is het voor mij ontzettend belangrijk om in vorm te zijn en te blijven om mijn hobby’s hardlopen en outdoor survival te kunnen blijven doen.

Maar als je een hernia hebt gehad zie je alle sporten al gauw als gevaar voor nieuwe blessures.

Inmiddels kan ik weer meer als mijn eigen lichaamsgewicht deadliften en kan ik probleemloos bergop hiken met rugzak en uitrusting! Dat is zo’n heerlijk gevoel iedere keer weer.

Hans

Veel gestelde vragen

Tussen hoeveel anderen train ik met mijn trainer?

We beschikken over een prive locatie en geven alleen les aan onze eigen klanten. Zo kunnen we een rustige en veilige omgeving voor iedereen creeren.

Hebben jullie ervaring met trainen met chronische aandoeningen?

Klanten die bij ons trainen kwamen binnen met o.a. chronische stress, chronische pijn (rug, schouder, nek, knie), burn out, overgewicht, depressie, hoge bloeddruk, crohn/colitis, gedeeltelijke dwarslaesie, fibromyalgie,  gebrek aan energie, slaapproblemen, diabetes-2 of simpelweg omdat ze hun houding willen verbeteren.

Ik heb een blessure. Kan ik dan toch trainen?

Dat is precies onze specialisatie! Kom langs zodat we samen kunnen kijken hoe we je zo snel mogelijk weer pijnvrij hebben!

Meld je vandaag nog aan!

Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake!

Personal Training is er al vanaf € 35 per half uur! (inclusief voedingadvies)

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98