+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Tijdens de lockdown dit jaar gefrustreerd dat sporten niet meer kon, ben ik via een vriendin op de Corona aanbieding van The Strength formula gekomen. Hoofddoel was om een handvat te hebben om regelmatig verder te gaan sporten wat ik voor de lockdown 1x per week in de sportschool heb gedaan via groepsles (Bodypump).

Nadat de sportscholen weer open gingen ben ik op intake gesprek geweest. Zo heb ik meer heb ervaren over de aanpak die The Strength Formula hanteert. Ik was best wel verrast. Verrast omdat de methode van meten een bijna wetenschappelijke aanpak kent en zo toch veel verder gaat dan een schema dat je in de sportschool meekrijgt (ook al geef je hetzelfde doel aan). 

Een portie nieuwsgierigheid waar deze aanpak mij kan brengen en het idee dat deze benadering bij mij past (ik wil graag weten wat ik doe en waarom) heeft mij over laten stappen naar ‘op afstand’ maar toch begeleid sporten. Gestructureerd, duidelijk met een doel en opbouw. Fijn om te merken dat ik sterker en fitter wordt, mijn conditie beter wordt, mijn lichaam verandert, maar zonder uitgeput te zijn (wat ik eerder had bij 1 uur lang pumpen in de sportschool). 

Vooral ook fijn dat Rico ook bij trainen op afstand regelmatig contact opneemt, navraagt en ik regelmatig in een gesprek vragen kwijt kan over mijn training, ontwikkeling en mijn doelen. Ik vind het persoonlijk ook fijn ook om te leren wat de trainingen ten gronde ligt, waarom ik welke oefeningen doe en welk doel ze dienen.

Ik zou dit aanbevelen aan een ieder die de motivatie heeft om meer uit zijn lichaam te halen, meer levenskwaliteit en -duur wil ongeacht je uitgaanssituatie. Met een beetje motivatie (wat volgens mij een basis factor is om überhaupt te sporten) zie je met de aanpak bij The Strength Formula al vrij snel genoeg resultaat wat als een beloning voelt om door te gaan.

Vind het soms wel grappig om in de sportschool naast al die grote kerels te gaan ‘vechten’ om een vrije barbell en de juiste gewichten.