+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Ik trainde eerst bij een Crossfit box, maar ik voelde steeds meer beperkingen en pijn in mijn heup. Ik had nog nooit eerder met een personal trainer gewerkt, dus ik wist niet goed wat te verwachten, maar was wel benieuwd hoe dat zou zijn.

Het mooie aan The Strength Formula is dat er niet maar 1 programma gedraaid wordt. Er wordt altijd gekeken naar meer opties en of het programma wel aanslaat en dat vond ik een erg prettig idee. Momenteel is de beperking in mijn heup weg, is mijn lichaamsgewicht binnen een gezonde range en neemt mijn uithoudingsvermogen en kracht nog steeds toe. 

Ik heb inmiddels ook steeds meer zelfvertrouwen. Ik ben niet alleen erg tevreden met wat ik nu inmiddels fysiek aan kan, of dat ik voor het eerst in zeer lange tijd geen licht overgewicht meer heb, maar ben ook tevreden met mijn uiterlijk.

Ik weet nog toen ik de eerste keer weer een zwaar gewicht kon squatten zonder pijn ik de hele dag met een grijns rondgelopen heb. 

Ik kan het eigenlijk iedereen wel aanbevelen: of je je nu fysiek wat beperkt voelt of dat je gezond ouder wil worden, er is meer mogelijk dan je denkt!