+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Ik wilde graag gaan trainen omdat ik al bijna 1 jaar heftige dagelijkse uitstralende pijn had van mijn nek tot aan vingers en onderrug naar rechter been. 

Ik zit veel op mijn werk, en ik was ervan overtuigd dat mijn verkeerde houding te maken had met mijn pijnklachten. Dit bleek later ook zo te zijn aldus de huisarts. Ik ben pas 30 dus maar al te lief wilde ik mijn dagelijkse pijn aanpakken, alleen wist ik niet waar te beginnen. 

Ik kwam bij Strength Formula terecht nadat Rico mijn partner succesvol heeft begeleid tijdens zijn partiële dwarslaesie   revalidatie. Ondanks ik hierdoor veel vertrouwen in Rico heb, moest ik toch eerst zien en dan geloven. Want ja.. Ik liep al immers bijna 1 jaar met deze pijn.

Rico had al snel door welke subtiele correctie’s hij aan mijn lichaams houding kon veranderen. Hij heeft een op maat gemaakt trainings/voedings schema opgesteld. Ik vond (en vind nog steeds) sommige oefeningen echt verschrikkelijk! Maar hij kon me toch motiveren er het beste uit te halen. Hij leert je ook begrijpen wat er gebeurd in je lijf. 

Enigszins volgzaam dat ik was, deed ik wat me opgedragen was. Al snel merkte ik na 3 weken dat de frequentie in pijn af aan het nemen was. Ipv continue heel de dag pijn naar incidenteel gedurende de dag. 6 weken later had ik niet dagelijks meer pijn, maar alleen als ik lang op mijn werk had gezeten. Na 2 maanden trainen was de volledige heftige uitstraling in arm en been verdwenen. Alleen als ik heel moe ben of lang zit voel ik iets minimaal opkomen. 

Ik zou iedereen die chronische pijn ervaart het gunnen minder pijn te voelen.  Al is het maar dat de pijn piek die je nu heb, dat die afgestompt kan worden. Dat zou alleen al een goede reden zijn om te gaan trainen. 

Stop Wondering, Start Burning Questions!