+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Rico ken ik al heel lang, hij was altijd erg enthousiast over alles, vooral over hoe sporten en voeding mij zouden kunnen helpen. Hij weet waar hij over praat. Ik dacht altijd: “klinkt geweldig, maar hoe dan..?.” In september was ik 42, 1.60 en bijna 70 kg, ik had geen energie en dronk alleen cola en energiedrank. Ik was veel te zwaar, geen conditie, benauwd en echt niet tevreden over mezelf. Iedereen zei dat het anders moest, maar alweer: “hoe dan?”  Omdat mijn man graag anders en gerichter wilde trainen heeft hij een afspraak met Rico gemaakt, ik ging mee maar had eigenlijk de energie niet om wat dan ook te beginnen.

Na de check vroeg Rico of ik The Strength Formula Maaltijden-app wilde proberen, ik moest niet meteen antwoorden, eerst maar eens erover denken, zei hij. Dat was fijn, geen druk maar tijd om me te realiseren waar ik “ja” op ging zeggen. Zijn plan was eerst regelmatig eten om af te vallen, als dat liep misschien ook trainen,  maar nu eerst eten! Dat klinkt heel makkelijk, maar voor mij was dat echt een heel groot ding.

Uiteindelijk begonnen met de app, samen met mijn man, dat heeft het wel makkelijker gemaakt, omdat je samen ergens voor gaat. Eerst 5 eetmomenten, dat is aangepast, terug naar 3. Het overleg, aanpassingen en de aanmoediging voelde prettig, gemeend, dat motiveerde mij.

Op het moment dat de eerste kilo’s eraf waren was ik verbaasd, want ik kon dit dus! Dat was wel een overwinning, na 20 jaar roofbouw op je lijf plegen iets vinden wat werkt. Ik ben nu meer dan 10 kg afgevallen en Rico begrijpt hoe hij mij moet helpen en  om dat vol te houden, me te motiveren en soms even te prikken om weer door te gaan 😉

Ik ben enorm enthousiast over deze methode, ik heb het er met iedereen over die het horen wil. Mijn kijk op eten en porties is veranderd, ik eet lekkere dingen en val af. Soms eet of drink ik iets wat niet in de app past, dat is prima. Ik weet wat de consequentie is en geniet, om daarna weer door te gaan.

Ik hoop rond de 55 kg uit te komen en daar te blijven, daarna trainen om mijn lijf sterker te maken. Daar zie ik tegenop, maar hier heb ik het over, het wordt begrepen en er wordt op gereageerd. Dat voelt goed, dat motiveert om door te gaan.