+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Ik trainde iedere ochtend en avond en zat soms wel aan de 4 uur per dag trainen, geen rust in de weekenden. Spinning, fitness, taekwondo, soms wel alles op dezelfde dag. Ik wilde heel veel (nog steeds wel) maar ik was mezelf aan het afmatten en had het idee dat ik nog steeds niet fit genoeg was om kampioen te kunnen worden. 

Het grappige van alles is dat ik ben gekomen omdat ik mijn voeding wilde veranderen en wilde afvallen om fitter te worden, ik had helemaal niet het idee dat ik niet het juiste uit mijn trainingen haalde totdat mijn bloeddruk werd gemeten…. Het leek erop dat alles wat ik ‘extra’ deed me vooral moe en gestressed maakte en dat dat de reden was waarom ik me niet fit voelde. Daar had ik nog nooit aan gedacht. Aan dat idee moest ik wel even wennen. 

Ik heb uiteindelijk mijn twijfels overboord gezet en ik ben er helemaal voor gegaan. Ik merkte direct dat ik meer uitgerust werd en daardoor kon ik meer uit mijn trainingen halen dan voorheen en dat maakte direct al een groot verschil. 

Ik slaap beter en train minder voor meer resultaat. Ik ben zelfs mentaal daardoor een stuk sterker geworden en dat geeft me meer vertrouwen in mezelf. Nu ben ik wél explosiever en onvoorspelbaarder tijdens het sparren. 

Er is inmiddels ook veel in mijn leven veranderd. Ik durf meer te luisteren naar mijn lichaam en af en toe een dagje rust voor leuke dingen te nemen (dit heb ik heel lang niet meer durven zeggen). 

Dit is de beste investering voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen.