+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Ik heb een half jaar via online personal coaching getraind bij een andere studio. Dat bracht me op een goed spoor, maar uiteindelijk merkte ik dat de oefeningen die ik zelf deed in de sportschool mij niet veel verder brachten. Het probleem ontstond bij het uitvoeren van de oefeningen. Wanneer ik dit te lang op mijn eigen manier deed kreeg ik last van mijn gewrichten en rug. Ik dacht simpelweg dat het wel niet aan mij besteed zou zijn.

Dus ik twijfelde vooral aan mijn eigen lichaam en of ik het allemaal wel aan kon. Zeker gezien mijn werk als Cardiac Care Verpleegkundige met veel nachtdiensten. Maar inmiddels voel ik me sterker en herstel ik sneller van pijntjes en ongemakken. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mijn lichaam en merk dat ik nu zelfs mentaal een veel beter aanpassingsvermogen heb gekregen.

Ik kan dagelijkse stressfactoren beter verwerken, zowel onregelmatige diensten, fysieke als mentale stress. Eerder bleef ik lang ‘hangen’ als het thuis of op het werk minder goed ging. Ik kan nu veel beter schakelen van stress naar ontspanning. Dat heeft me ook op persoonlijk gebied veranderd. Ik ben na 13 jaar eindelijk van baan gewisseld en heb een veel positievere instelling gekregen en leg veel makkelijker contact met mensen, waardoor ik me veel sneller op mijn gemak voel. Waar ik voorheen overal beren op de weg zag, voel ik mij nu een ‘beer’ die zelf op weg is. Niet meer doemdenken, maar oplossingsgericht aan de slag.

De maatwerk aanpak is voor mij zowel voelbaar als meetbaar en de effectiviteit heeft me fysiek en emotioneel een sterker persoon gemaakt. Ik kan dit echt iedereen aanbevelen die het beste uit zichzelf wil halen.