+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Ik heb jarenlang veel gesport, wat op dat moment goed voelde. Niet wetende dat ik mijn lichaam aan het uitputten was.

Ook ontwikkelde ik een eetstoornis, waardoor ik uiteindelijk erg zwak werd en niet meer kón sporten. De kilo’s vlogen eraan en ik voelde me energieloos. Het lukte me niet meer om het sporten en gezond eten op te pakken.

Voorafgaand aan mijn deelname bij de Strength Formula, wilde ik vooral weten wat een ‘gezond’ voedingspatroon voor mij zou zijn, omdat ik ook met eten meer in balans wilde komen. Ik twijfelde of er ook nog bij trainen niet teveel voor me zou zijn, zeker gezien het feit dat ik mezelf al snel ‘verlies’ in dingen.

Binnen drie weken zag ik al resultaat! Ik wilde natuurlijk uit de burn out komen en weer slank en fit worden. Omdat die doelen elkaar best in de weg kunnen zitten, moesten we er wel zorgvuldig mee omspringen. Omdat er continue stress door mijn lijf giert door de burn out deden we veel metingen en konden we mijn dreigend overtrainen altijd een stapje voor blijven. Daardoor werd ik veel rustiger en kreeg ik er steeds meer echte energie voor terug. Ik kan nu steeds intenser trainen zonder uitgeput te raken of overactief te worden.

Omdat me altijd wordt uitgelegd waarom ik iets doe, blijf ik gemotiveerd aan mijn doelen werken en krijg ik steeds meer vertrouwen in het proces. Dat helpt me ook om geduldig te blijven. En stap voor stap leer ik mezelf nu beter aanvoelen.

Ik denk dat veel mensen die net als ik ergens doorheen gegaan zijn (bijvoorbeeld burn out, of eetstoornis) hier erg baat bij kunnen hebben, omdat er altijd naar het grotere (gezonde) geheel gekeken wordt.