+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Tien jaar geleden ben ik gestopt met roken door te gaan sporten. Tot op heden geen sigaret meer aangeraakt. De combinatie sporten, gezonder leven en de tabak uit mijn bestaan te halen heeft een hoop opgeleverd

Door het thuiswerken was er een tenniselleboog ontstaan. Buiten deze blessure was ik ook door mijn rug gegaan en twijfelde ik of het wel een goed plan was om nu te gaan sporten.
Blij verrast was ik dat ik geen moment last tijdens, of erna heb ervaren door het trainen.
Het programma werd hieromheen geschreven en het werd juist beter! Geen last van de rug en vermindering van pijn in mijn elleboog.
Sommige spieren in mijn benen vroegen zich af waar ik in godsnaam mee bezig was, dit soort activiteit hadden zij nog niet meegemaakt en zij waren nooit aangesproken op deze manier.
Na een aantal keer werd dit begrepen en de groei verwelkomd. De training vind ik heerlijk en de tijd vliegt voorbij, de ene keer verrast het einde van de training je en de andere keer geeft het een bepaalde verlossing omdat je alles gegeven hebt. Als ik het elke dag kon doen zou ik het zo aangrijpen.

Behalve het sporten is mijn voeding ook aangepast, met behulp van de maaltijden app van The Strength Formula ben ik meer dan 10 kilo afgevallen. Vet heeft plaats gemaakt voor spieren, stoppen met drinken zorgde voor goede nachtrust.

Dit alles in combinatie met het jezelf zien veranderen in de spiegel geeft enorm veel voldoening. Ik heb de juiste keus gemaakt door iemand in te schakelen die echte kennis van zaken heeft, naar je kijkt en je programma aanpast naar wat er met je lijf gebeurt.

Het motiveert onwijs om het vol te houden en heb daarom ook besloten om een jaarabonnement te nemen.

 Wil je een ommezwaai in je leven op het gebied van gezondheid, fitheid en (levens)kracht is dit de plek. Door goed advies en eerlijke, wetenschappelijke onderbouwde benadering is mijn leven in positieve zin erg veranderd.