+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Voordat ik begon zat ik in een trainingsdip en liep ik vast. Ik kampte met chronisch slaaptekort, voelde me heel onrustig en opgefokt. Ik zat niet goed in mijn vel.

We spraken af om mijn hartritme variabiliteit (HRV) te meten en als indicator te gebruiken naast het trainingsprogramma. Ik begon heel laag (10-15), merkte al binnen een maand heel goed resultaat en zit nu inmiddels tussen de 50 en 70 meestal!

Dus nu slaap ik alweer maanden erg goed, is mijn innerlijke onrust stukken minder en ben ik in mijn dagelijks leven veel meer in balans. Bovendien ziet mijn lichaam er super goed uit en voel ik me mentaal en fysiek veel sterker.

Voor mij is het meer dan personal training alleen. De trainingen zijn leuk en uitdagend, maar ik voel me gecoacht op veel meer vlakken. De trainingen zijn altijd op mij persoonlijk afgestemd en worden ter plekke aangepast als mijn lichaam er die dag om vraagt. Dat ik er in mijn dagelijks leven beter door ben gaan presteren is voor mij echt de kers op de taart.

Dit vind ik echt next level coaching die ik iedereen kan aanbevelen. Maatwerk, aandacht en altijd een luisterend oor met een oplossing als dat nodig is.