+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Geen after-after picture.

De meeste programma’s beloven je snelle transformaties en laten je prachtige before en after pictures zien, maar nooit de after-after picture 6 maanden later. Wanneer mensen weer zijn aangekomen door verlies van schildklierfunctie, of omdat ze weer ‘gewoon’ zijn gaan eten of zijn gestopt met intensief sporten.

Probleem is niet dat deze programma’s geen resulaat halen. Probleem is dat mensen die kiezen voor dergelijke programma’s zich wel 3 maanden kunnen opofferen voor een sprint, maar over het algemeen ook geen seconde langer.

Maar hoe kun je de resultaten dan wel vasthouden?

2 Sleutelfactoren voor langdurig resultaat:

Ten eerste is het beter als tijdens het programma aandacht wordt besteed aan gewoonteveranderingen. Dat je samen met je coach op zoek gaat naar verbeteringen in je lifestyle die niet te radicaal zijn, maar inpasbaar in je huidige patronen en agenda. Deze interventie based aanpak helpt je stap voor stap op weg en voorkomt dat je terugvalt nadien. 

De tweede, en misschien wel de meeste essentiele, factor is verbeteren van je gezondheid. Onder invloed van chronische stress, hoge bloeddruk, hormonale disbalans en slecht functionerende spijsvertering is resultaten halen niet alleen moeilijk, maar is het ook haast onmogelijk deze vast te houden. 

Een gezond lichaam met een goed werkend metabolisme is energiek en fit. Het maakt afvallen en slank blijven eenvoudiger, omdat je over genoeg energie beschikt om de dag door te komen waardoor je niet steeds behoefte hebt aan snelle suikers en over-eten om instorten tegen te gaan. 

En daarvoor hoef je niet excessief dagelijks te blijven sporten of jezelf bijna dwangmatig in beweging te houden. Dat is ook helemaal niet de rest van je leven vol te houden!

The Strength Formula

Binnen The Strength Formula hanteren wij een aanpak waarmee wij je begeleiden naar een bestendige fitte en gezonde lifestyle door middel van een persoonlijk trainingsprogramma en aangepast voedingsschema. Hierdoor kan je lichaam weer in een gezonde balans komen, zodat je niet alleen snel resultaat haalt, maar ook de perfecte basis legt voor langdurige gezondheid en fitness.

Neem contact op via contact@thestrengthformula.eu of bel ons op 0612800346

No equipment? No problem! Ons ultieme 30 dagen no-gym programma is nu online beschikbaar!

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98