+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Of je nu wil afvallen, meer energie nodig hebt om de dagen door te komen, slaapproblemen hebt, oververmoeid bent door onregelmatige diensten of simpelweg weer lekker fit en energiek wil worden. De springplank naar jouw doel ligt dichterbij dan je denkt, maar mogelijk niet waar je het zoekt. 

Doorgaans zijn mensen al jaren uit balans door chronische stress en onbewust verkeerde voedingspatronen. Onze levens zijn hectisch en snel en laten weinig ruimte voor herstellen en duwen ons stapje voor stapje steeds de verkeerde kant op. We plegen roofbouw op ons lichaam en terwijl we daar vroeger nog wel mee weg kwamen, lijkt dat nu steeds minder te lukken. En het is precies die onbalans die de door jou gewenste resultaten in de weg zit.

Met de juiste training en voeding kun je die balans weer herstellen en dat hoeft niet eens zo lang te duren. Een gezonder lichaam maakt je weerbaarder en minder vatbaar voor stress en ziekten. Veel chronische klachten krijgen weer de kans te verbeteren en je voelt ook ineens weer de energie en motivatie om nieuwe dingen te gaan ondernemen. Een betere gezondheid is waarachtig de beste springplank voor betere en meer duurzame resultaten.

Maar die eerste stap is zwaar. Dat is ook logisch, want je had niet in deze positie gezeten als je de daadkracht nog had kunnen opbrengen de afgelopen jaren. Maar met de komst van stress en de daling van jouw energie niveau ging uitgerekend die kwaliteit onderuit. 

En dus sukkelen de meesten maar verder. Krijgen er ieder jaar een kilootje bij, of ontwikkelen chronische gezondheidsklachten, voedselintoleranties, hoge bloeddruk en mogelijk zelfs een te hoog bloedsuikergehalte. De lijst gaat nog wel even door. 

Binnen The Strength Formula hanteren wij een aanpak waarmee wij je begeleiden naar een bestendige fitte en gezonde lifestyle door middel van een persoonlijk trainingsprogramma en aangepast voedingsschema. Hierdoor kan je lichaam weer in een gezonde balans komen, zodat je niet alleen snel resultaat haalt, maar ook de perfecte basis legt voor langdurige gezondheid en fitness.

Neem contact op via contact@thestrengthformula.eu of bel ons op 0612800346

No equipment? No problem! Ons ultieme 30 dagen no-gym programma is nu online beschikbaar!

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98