+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Ben je ook klaar met steeds minder eten en maar niet afvallen?

Nooit meer jojo-en!

Als je veel aan crash-dieten hebt gedaan is afvallen vaak lastig en frustrerend. Steeds maar minder eten en meer sporten helpt dan ook niet meer.

Als je wil afvallen én de kilo’s eraf wil houden

“Ik was verbaasd, want dít lukte wél!”

Als mensen willen afvallen gaan ze doorgaans een tijdje een aantal dingen niet meer eten (brood, pasta of vlees bijvoorbeeld). Als ze dan hun doel hebben gehaald gaan ze eindelijk weer ‘normaal’ eten. Gevolg: ze komen weer aan of sterker nog, worden zelfs zwaarder dan ervoor. Maar het kan anders!

Geen voorgeschreven maaltijden maar de vrijheid om zelf uit tientallen recepten te kiezen, die eenvoudig bereid kunnen worden en ook nog eens zo lekker zijn dat afvallen een plezier wordt.

Zo blijf je gewoon alles eten wat je wil, maar leer je de juiste porties voor je doel te eten. Zo eet je vanaf het begin af aan ‘normaal’ en voorkom je jojo-en. Niet alleen gaan de kilo’s er af, ze blijven er deze keer ook af!

Wij zijn er voor je

24/7 contact

Tijdens het programma kun je 24/7 via whatsapp vragen stellen. Je krijgt doorgaans binnen 4 uur antwoord van een professionele coach. 

Resultaatgerichte begeleiding

Afvallen, aankomen of op gewicht blijven. Het is allemaal mogelijk. Voor je start maken we eerst samen het juiste profiel aan.

Recepten altijd binnen handbereik

Met snelle en makkelijk te bereiden recepten uit de app zet je snel de juiste maaltijd op tafel. 

Op het moment dat de eerste kilo’s eraf waren was ik verbaasd, want ik kon dit dus! Dat was wel een overwinning, na 20 jaar roofbouw op je lijf plegen iets vinden wat werkt.

Mijn kijk op eten en porties is veranderd, ik eet lekkere dingen én ik val af! Ik ben nu meer dan 10 kg afgevallen.

Irene

De recepten op de app zijn lekker en snel te maken. Niet iedere ochtend 45 minuten food preppen. De begeleiding was prima. Al met al prima resultaat geboekt in 30 dagen tijd.  

 

Gewicht 96,1 naar 89,3 kg

Buikomvang van 108 naar 98cm

Erwin

De maaltijden-app en het wekelijkse contact zorgt dat je dit volhoudt, dat het een nieuwe gewoonte wordt. Dat je niet meer ‘lijnt’, maar gewoon lekker eet terwijl je je lijf gezond houdt. Ik zit beter in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk.

Ik heb me lang niet zo goed gevoeld en ben inmiddels al meer als 7 kilo kwijt.

Frances

Veel gestelde vragen

Welke dingen mag ik dan niet meer eten?

Bij ons mag je alles eten, ook pasta of brood. We zorgen er uiteraard wel voor dat je de juiste hoeveelheid eet. Teveel eten is het enige dat we willen voorkomen. En uithongeren hoort er ook niet bij.

Ik heb zelf ook lievelingsrecepten, mag ik die ook blijven eten?

Jazeker! Je kunt je eigen recepten invoeren en de app laat je dan meteen zien hoeveel je er van kunt eten.

Ik wil niet twee potjes koken, kan mijn gezin ook mee-eten?

De hoeveelheden in de recepten zijn afgestemd op jouw profiel, maar je kunt uiteraard altijd meer maken en andere mee laten eten. Zelfs je kinderen zullen de meeste van deze recepten erg lekker vinden.

Ik heb geen tijd om uitgebreid te koken of maaltijden voor te bereiden, is daar een oplossing voor?

De meeste recepten staan met een kwartiertje op tafel. Dus of je ze nu vooraf maakt, of op dat moment pas, je bent zo klaar!

Ik heb een voedselallergie, kan ik dan toch de app gebruiken?

We kunnen in je profiel aangeven of je bepaalde (wat bekendere) allergieen hebt, en zo die recepten niet tonen. Daarnaast kun je altijd via het ‘verwisselboek’ zelf ingredienten vervangen.

Ik eet vegetarisch, staan er ook recepten voor mij bij?

Er zijn zeer veel recepten die geschikt zijn voor vegetariërs en iedere maand komen er nog nieuwe recepten bij. 

Kan ik de app ook gebruiken zonder begeleiding?

Het menselijk lichaam past zich altijd aan en dus is regelmatig bijsturen en bijstellen essentieel om resultaat te kunnen halen. Bovendien is iedereen uniek en kiezen we altijd samen met jou de aanpak die het beste bij jou past.

Meld je vandaag nog aan!

Meld je vandaag nog aan en reken voor altijd af met het jojo-effect!

Online voedingsbegleiding is er al vanaf € 32,50 per maand! (inclusief app)

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98