+31‭ 6 12 80 03 46‬ contact@thestrengthformula.eu

Een fysiek assessment speciaal voor voetballers

Pijnvrij voetballen of meer uit je lichaam halen om beter te kunnen presteren?

Beter herstel

Betere flexibiliteit en soepeler bewegen betekent niet alleen minder vermoeidheid maar ook sneller herstellen.

Minder pijn

Pijn verdwijnt als je mobiliteit en houding beter zijn zodat je geen gewrichten of spieren meer overbelast.

Minder blessures

Eenzijdge belasting kan op langere termijn blessures aan knieen, enkels, achillespezen en liezen veroorzaken.

Meer power!

Als je lichaam als één geheel gaat bewegen hou je meer energie produceren en meer power leveren. De hele match lang!

Herstel optimale houding, verbeter je beweging en mobiliteit en speel met meer vertrouwen en kracht. De weg naar betere performance begint hier.

Waar bestaat het programma uit?

  • Full Body Function Analysis; analyseren van spierfunctie, verhelpen pijn en voorkomen van blessures (normale waarde 95 euro)
  • Movement Mastery Assessment (mobility); hoe kunnen we jouw lichaam beter laten bewegen (normale waarde 65 euro)
  • Training ABC, individueel maatwerkadvies en activatie/mobiliteits protocol volledig gebaseerd op jouw lichaam (normale waarde 55 euro)
  • Terugkom sessie voor hertest en finetuning (normale waarde 75 euro)

Nu tijdelijk met 60% korting!

We bieden speciale scan nu tijdelijk met 60% korting aan voor maar 145 euro (normale waarde 290 euro). We kunnen dit speciale tarief echter maar aan 3 inschrijvingen per maand bieden en alleen aan mensen die zijn doorverwezen naar deze pagina. Wees er snel bij!

The Strength Formula

The Strength Formula is een professionele Personal Gym met een unieke fitness formule. Onze missie is mensen sterker en energieker meer uit hun lichaam te laten halen. Of het nu gaat om pijnvrij bewegen of verbeteren van prestaties voor je favoriete sport, wij hebben altijd een maatwerkoplossing.

Waarom deze voetbal scan?

Teveel spelers zijn gewend te spelen met pijntjes, ongemakken of belemmeringen. En niet zelden hebben andere methoden alleen beetje verlicht, maar nooit echt geholpen. Of ze hebben je wel inzicht gegeven in WAT er is, maar niet HOE je er vanaf komt. Dat willen wij veranderen!

Wat andere spelers over ons zeggen

Ik heb al jaren last van mijn knie. Ik heb overal gehoord WAT er aan de hand was. Maar sinds ik bij de scan ben geweest weet ik uiteindelijk ook HOE ik daadwerkelijk mijn knie met weinig tot geen pijn kan belasten.

Ik heb voor het eerst in jaren weer een heel toernooi kunnen spelen!

Ricardo

Toen ik de voetbal scan deed dacht ik echt dat het een beetje onzin zou zijn, maar door de maatwerkoefeningen die ik heb gekregen na de test heb ik absoluut een verschil gevoeld in kracht én herstel na de wedstrijd!

Milan

Ik heb onlangs de scan ondergaan bij The Strength Formula waarvan het effect en verschil meteen duidelijk was! Niet alleen voelde ik me beter na de test, maar ik merkte dat ik niet meer verzuurde op kunstgras, mijn enkels en knieen waren de dagen erna ook niet meer stijf.

Ik ben blij dat ik nu ook meer uit mijn lichaam kan halen. Ik ben zelfs nu begonnen met hulp van The Strength Formula mijn voeding nog verder te optimaliseren.

Hamdi

Voetbal scan

The Strength Formula

Cairostraat 71 3047 BB

Rotterdam (Noordwest)

06 12 800 346

contact@thestrengthformula.eu